Om os – Vagtselskab i Odense

God service

Hvem er vi?

Vi er vagtselskab i Odense, med mange års erfaring blandt vores ansatte.
Vores ansatte er hjertet i firmaet, der får løst opgaverne, altid møder med et smil og godt humør og som er friske på nye opgaver.

Vi er en vagtselskab i Odense, som alle andre. Vi arbejder lige som de andre vagt virksomheder, som arbejder med rundering, tilsyn, og events opgaver.

Vores mål er at yde en god service for virksomhederne, som for de private. Ingen opgaver er for små, eller for store.

Ung firma, erfarne ansatte

Firmaet, der blev stiftet i Hjallese i 2020, har over 20 ansatte. Firmaet er ungt, men medarbejderne er erfarne vagter. Som AB-Vagt skriver på sin hjemmeside er de ”hjertet i firmaet”. De får løst opgaverne, er friske på nye opgaver og møder altid med et smil og godt humør. Alle ansatte klædes på til den opgave de bliver sendt på, enten ved hjælp af kurser eller grundig oplæring fra mere erfarne medarbejdere.

Opgaverne som AB-Vagt varetager er rundering, tilsyn og events. De løser alle typer vagtopgaver for både virksomheder og private borgere.

Skal du holde en fest for din teenager, hvor der er inviteret mange unge, er det en rigtig god idé at alliere sig med AB-Vagt, som kan sikre, at der ikke kommer ubudne gæster. Lige så hvis du står for at skulle arrangere en koncert eller en firmafest. Ingen opgaver er for små, eller for store.

I tæt dialog med kunden

Vi vil forsøge at yde det ekstra som de andre vagt virksomheder mangler.
I samarbejde med kunden vil vi få løst de ønsker som kunder kommer med, samt yde det den ekstra ting som skiller os ud fra alle de andre virksomheder (såsom, god service, snaksaglige folk, ved fundne fejl eller ting der kan forbedres oplyses det til kunden, osv.).

Målet med vores ansatte, er at de skal være klædt på til den opgave de bliver sendt på, om det skal være et kursus eller en god oplæring fra vores ansatte der har været i denne branche i mange år.

Ring til os på telefon (+45) 31 34 39 09, eller send en mail til info@ab-vagt.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vore kontaktformular her. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til dit vagtselskab i Odense? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

(+45) 31 34 39 09
info@ab-vagt.dk